fbpx

Kruhový tréning, ktorý ma dostal do ligy

Share

Keď som bol v klube ŠK Kremnička, trénovali sme 3-4 krát týždenne, čo bolo málo. Preto ma môj agent vzal k jednému ligovému trénerovi, ktorý mi pripravil špeciálny tréningový program. Pridal mi jeden poobedňajší tréning plus dva ranné. Takže som mal 7 tréningov týždenne, jeden zápas a jeden deň voľna. Po zhruba 3 mesiacoch som na sebe cítil veľký progres. Fyzicky som sa cítil lepšie, bol som silnejší a rýchlejší. Po jesennej časti sezóny som išiel na skúšku do MŠK Žilina, kde som nakoniec neostal, ale bol som výborne pripravený. V tomto tréningu som pokračoval aj v druhej časti sezóny a na jej konci som podpísal zmluvu s ligovým klubom FK Dukla Banská Bystrica. Viac si môžete prečítať TU- https://www.dalsomto.sk/ako-sa-stat-profesionalom/

Každý utorok doobeda som mal tréning v posilke, kde som robil kruhový tréning. 13-15 stanovíšť, interval zaťaženia/oddychu 15/45 alebo 20/40. Počet sérií 2-3, záleží od toho, ako sa cítim. Váhy, ktoré som používal, boli zhruba 50-60% z maxima. Pripravím vám určite aj video z tohoto tréningu, no momentálne vám musí stačiť obrázok. Z obrázku je jasné, že to nekreslil Michelangelo, takisto ako článok nepísal Ľudovít Štúr, ale účel svätí prostriedky 🙂

popis cvikov pre kruhový tréning

Kruhový tréning

1.Biceps

2.Ramená

3.Predkopávanie na stroji

4.Nízky skipping + imitácia úderov s 5 kg činkami

5.Zakopávanie na stroji

6.Brušáky – sklapovačky alebo na fitlopte s vytáčaním

7.Výpony – lýtka

8.Bench press

9.Brucho – dvíhanie nôh na hrazde alebo rebrinách

10.Podrepy na jednej nohe s činkou (ja robím s 30 kg)

11.Výpony – chrbát

12.Švihadlo – rôzne kombinácie, maximálna intenzita

13.Dvíhanie nôh – spodný chrbát

14.Hrazda príťahy nadhmat/podhmat

Na záver som si dal 10 minút rôzne stabilizačky a potom 10 minút strečing. Veď pozri video

Ako môže vyzerať tréning na rýchlosť a dynamiku v sezóne?

V prípade, že vám niečo nie je jasné, napíšte mi správu na instagram @dalsomto alebo na facebooku dalsomto.sk

Podsty.

Komentáre

Comments are closed.